step up kväll.

God natt.
hinner tyvär inte säga vad som har hänt idag inga batterier i dator så sen dör snart.
kan bara säga att jag och Jossan har kollat på alla step up idag. så grymma.
vi hörs imorn sob gott.


Shoppa filmer på ICA MAXI.

//felicia

bilder från stranden idag.





jag är kär


robert hottman! sååå grymt jävla sjukt snygg!
/ josefine 
Robert hottman!


Mobilblogg

Hejsan! Ligger på gålö nu med jossan hennes mamma och henne kusin. Det blåser jätte mycket så det är inte så varmt här men det är ändå skönt. Ikväll kommer Robin till mig så att vi hinner träffas några dagar tills jag åker, jag åker ju om sex dagar. Det ska bli jätte kul, men kommer sakna alla här hemma. Men nu ska jag fortsätta på min bränna, så vi hörs när jag kommer hem och då kommer det lite fina bilde från gålö också. Hoppas ni får en bra dag alla! Puss&kram //Felicia

NATTINATTI

God natt!

Snart ska jag och Josefien gå och lägga oss. Imron ska vi åka till gålö och bada det kommer bli jätte mysigt.
Sov gott alla!








//Felicia & Josefine♥


Felicia & Josefine.



.

Hej!

Hemma från stranden nu, eller det har jag vart ett tag.
Det var inte så jätte fint väder det var lite månligt och jätte kallt i vattnet. Men mysigt ändå.

Sen åkte vi hem och jag åkte hem och städade mitt rum och sen duschade jag, Nu ligger jag i sängen och väntar på att josefine ska komma. Ingen aning vad vi ska hitta på ikväll. Det blir väl bara att vara hemma och ta det lugnt som vanligt.

Jag ska väl snart upp och klä på mig och platta håret och sånt. Och sen hjälpa mamma med maten.

Ni får ha det så bra vi kanske hörs senare ikväll.
Puss&kram

//felicia♥


Min nya strandklänning, jätte söt!

SOL!

God morgon.

Ska snart åka och bada med mamma och Philip på ötsnora. Så vi hörs när jag kommer hem. Hoppas ni för en jätte bra dag.
Puss&kram

//felicia♥

God natt.

God natt.
Nu måste jag nog sova.
Har lovat mamma att jag ska upp och springa med henne imorn på
morgonen innan vi åker och badar så måste göra det!
Så ska försöka sova nu.
Sov gott alla!

 Du är mitt allt!

//felicia ♥


Josephine.

Jag saknar dig Josephine Fornander.
Jag tycker att du ska komma hem snart så att vi hinner träffas innan jag åker!
Det kommer kännas jätte konstig att inte träffa dig varje dag i skolan, att inte kunna ha dig att prata med på lekteionerna, som man inte brorde göra! men ändå.
Vi måste träffas när du kommer hem för sen träffas vi inte på tre veckor till.
Du jag och Josefine måste ta och hitta på nåt roligt tillsammans.
Puss på er tjejer älskar er!

// Felicia


<3



 
Channing Tatum♥


hmm

Hallo!

Ligger just nu i sängen, kolla på olika stilar på tatueringar. Jag ska få tatuera mig när jag kommer hem från tahiland, jag ska skriva "mamma pappa lillebror" på underarmen tror jag att jag vill ha den. Men det är så svårt att välja vilken stil man vill ha! Jag vill ha den tjejig men ändå lätt, man ska kunna se vad det står. Jag har hittat typ sju stycken som jag vill ha nu är det bara att välja mellan dom, men vill ha lite råd av mina vänner och pojkvän så att det inte bara är jag som tycker om den! haha.

Nog om det nu.
Igår vaknade jag hos Josefine vi gick upp och åt frukost efter frukosten ringde vi Malin och frågade om hon hade lust att följa med oss till handen vilket hon hade, så hennes bror körde oss till handen jätte gulligt av honom. Vi gick och kollade lite där och åt lunch på donken. Efter vi vart i handen åkte vi hem till Malin alla tre och kollade på "step up " så otroligt grymt bra film om ni inte har sätt den har nu missat något. Ochh ett bonus i filmen är att Channing Tatum är med i den och han är inte bara lite snygg!!
Och efter vi hade kollat på den filmen så gick vi till tåget och möte Robin och gick inte och kollade på "streetdance" Sen körde Malins bror hem mig och Robin.
Vi gjorde inte så mycket på kvällen, vi badade min katt och det tar ett tag att göra men nu är han i alla fall ren och fin. Sen gick vi bara och la oss och tog de lugn.

Idag kom min mamma pappa och lillebror hem från gotland och guud va jag har saknat min lillebror, han ligger just nu och sover brevid mig.
Idag åkte Robin hem så jag följde med min mamma och lillebror till Ica maxi. Först åkte vi och åt på pizza hut jätte mysigt. Sen åkte vi till ica maxi och handla in för veckan behövde inte handla så mycket efter som att vi åker om en vecka. Det ska bli jätte mysigt att åka bort tre veckor med min familj. Men jag kommer sakna mina kompisar och pojkvän så mycket! Men jag måste klara det ändå.
Efter att jag har vart och handlat men mamma och lillebror åkte vi hem och kollade på "Dear john" älskar den filmen gråter lita mycket varje gång! så bra.

Imorn hoppas vi på bra väder och då tänkte jag åka och bada för det var ett tag sen nu.
Så vi hörs imorn.

Puss&kram

 Dear John.

  Step up.

//Felicia♥

Hem längtan

Godkväll bloggen!
Hur står det till? Hoppas det e bra.
Ligger i husvagnen med Lillebror, och har precis ätit middag.
Idag (äntligen) så har det varit varmt. Har till och med fått färg på kroppen.

Imorgon blir det att åka till någon ny crossbana här på Gotland. KOllar lite, sen åker jag moppe med mamma in till Visby. Ser om jag hittar något att köpa, känner att mina pengar legat liiiiiite för länge i plånboken nu.

Men nu blir det att spela yatzy men grabbarna. ha det så bra piss


- Yeess!!

haha, Jossan har försökt typ två dagar att få igen ett par jeans och entligen har hon lyckts haha!
Så kul att kolla på henne när hon försöker att få igen dom, men nu är dom igen och nu tar hon aldrig av sig dom igen..


- hiss/disss


- Sommarlov, Det är nog det bästa som finns!
- Snygga killar, <3
- Åka utomlands, det är såå härlgt!
- Red bull, mmm så jävla gott!
- rea, När man köper kläder och det är rea på dom då kan det inte bli bättre!




- Dåligt väder, Speciellt på sommarlovet, inte okej!
- Folk som snackar skit, Speciellt om sina "bästa" vänner ..
- När kompisar reser, Det är så tråkigt när alla reser bort på lovet så att man knappt kan träffas.
- Dåliga filmer, När man hyr en film och den är så tråkig!
- snart slut, sommar lovet är snart slut och då är det tillbaka till verkligheten ...


<3


Felicia, Jossi och Jossan, haha inget att göra!


- Brist på bilder.

Hej!

Sitter just nu hemma hos jossan vi sitter och pratar lite och så testar vi massa kläder. Har lika kul som alltid!

Igår gjorde vi inte så mycket när vi vakan åkte vi till haninge centum kollade lite där sen åkte vi hem till mi(Felicia) och kollade klart på solsidan och sen åkte hon hem för att hon ville vara med sin pappa för att hon åkte till sin mamma idag. Och efter några timmar kom Robin till mig vi var hemma själva eftersom att mina föräldrar och lillebror är på gotland. Lite små läskigt att vara hemma själv!
Imorse åkte Robin till uppsala för att kolla på en crosstävling så idag på dan har jag inte gjort så mycket bara varit hemma ovh tagit det lugnt sen när Jossan kom hem så åkte jag hit och ska sova här ikväll.
Det blir väl film och godis ikväll som vanligt.. Jätte mysigt!

Men nu ska jag kolla på när Jossan testar kläder. Hoppas ni får en förtsatt bra kväll för det kommer jag att ha!

Som ni ser har vi inte laght ut några bilder än, men vi har inte speciellt mycket bilder men vi ska bli bättre på att lägge ut bilder för vi vet alla att det är mycket roligare att kolla bloggar om det finns bilder på dom så det ska vi fixa.

Ha en bra kväll alla!
Puss&Kram.

// Felicia♥

- Josephine här!

Godkväll! Som mina kära vänner skrivit nedan så är jag josephine. Och jag är på Gotland. Och jag tycker att det e super trevligt att mina vänner kom på att vi kan blogga tillsammans på den här bloggen även fast att jag har en egen. Och jag tycker att de har beskrivigt mig bra så det behöver jag nog inte göra va?

Just nu ligger jag inne i husvagnen, kom nästan precis hem från visby, var där och kollade eftersom att jag hade så tråkigt. Har inte någon kompis här som min lillebror. så jag måste syselsätta mig själv.
Vi bor just nu på en camping som heter knaybyn ( asso ingen aning hur det stavas ) med väärsta vattenlandet, så det e ganska bra, där har vi spendrat nästan hela dagen jag och min muppiga lillebror.
Ja har nog inget mer spännande att skriva, men snart är det middag för mig.
Hoppas ni haft en toppen dag!! Och hoppas den fortsätter vara trevlig!

Puss

Ps: Älskar er josefine och felicia !♥

- God natt

Nu tänkte jag och Josefine gå och sova imorn om det är fint väder åker vi och badar och då hörs vi på kvällen när vi kommer hem.
Puss & god natt! ♥


- TRE

Hej!
Nu är jag tillbaka, men nu är det inte bara jag det är jag och mina två bästa kompisar Josefine Liljeberg och Josephine Fornander. Så det är vi tre som kommer att hålla igång denhär bloggen. Och vi vill gärna ha tips om hur vi kan få den bättre också!

Nu tänkte vi beskriva oss tre lite gran så ni vet vilka vi är..

Josefien Liljeberg:
heeeej alla underbara människor. nu är det såhär va att min vän felicia är så feg och tråkig så jag och josephine behöver hjälpa henne! Eftersom vi är så underbart snälla! Iallafall nu tänkte jag berätta lite om mig själv. Jag heter då josefine och jag är femton år och fyller snart sexton den 9 augusti. Jag har skilda föräldrar så jag bor i tungelsta med min mamma och min storebror och sen så bor jag i farsta med min pappa. jag har precis gått ut i nian på rudanskolan, åh gud va jag kommer att sakna alla underbara människor. Sen så kommer jag att börja på östra i skogås och med sam beteende som inriktning det ska bli kul fast är så sjukt nervös! På fritiden så är jag med mina underbara kompisar och så går jag på ridning. Jag älskar mina vänner, familj, åka utomlands, choklad och LEOPARD! jag orkar inte skriva mer nu men de är bara att fråga om ni vill veta mer :)

Felicia Thompson:
Hej!
Jag heter Felicia som ni vet eftersom att dehär har vart min blogg innan det vart våran.
Jag bor i tungelsta med min mamma Eva pappa Robin min lillebror Philip och min katt Simon. Jag är 15 år fyller 16 i september och har precis gått ut nian i tungelsta skolan efter sommarlovt börjar jag på fri i haninge och ska gå sam beteende det ska bli jätte spännande att börja i en ny klass, jag har aldrig bytt klass jag har gått med samma klass sen dagis så dehär ska bli jätet spännande men läskigt.
På fritiden är jag oftast med mina vänner och min pojkvän. Min pojkvän heter Robin Sundell och är bästa pojkvännen, vi har vart tillsammans i åtta månader. Jag tränar dans och karate. Och jag älskar att åka utomlands men jag hatar att flyga.. Om två veckor åker jag till tahiland och är där i tre veckor, jag åker dit med min familj och och vänner till mina föräldrar, det ska bli så kul!
På sommarlovet har jag inte gjort så jätte mycket jag har vart med mina kompisa min pojkvän och min familj. Vi har väl bara vart och badat och sånt vanligt man gör på sommarlovet. Och man har alltid lika kul med dom!
Nu har jag ingenting mer att skriva om ni vill veta mer om mig så kan ni fråga det.
Som sagt vill vi gärna ha tips om hur vi kan få mer läsare och hur vi kan få våran blogg bättre, och jag hoppas att ni kommer att följa och gilla våran blogg.
Puss&kram♥


Josephine Fornander:
Nu är det så att våran Josepine inte är här hon är på gotland med sin familj för att hennes lillebror Jonathan ska köra cross där, men eftersom att vi vet allt om henne så kan vi berätta lite om henne.
Hon bor i Lida med sin mamma Catrhine och pappa Jonas och lillebror Jonathan. Hon har precis fyllt 16 år och samma som Felicia har hon också precis gått upp nian i tungelsta skolan och Felicia och hon gick i samma klass så det ska bli lika spännande för henne att få byta klass för första gången. Jossi sk börja i John Bauer och hon ska gå handel och blabla vet inte hur det andra stavas. Så ingen av oss tre kommer att gå tillsammans.
På hennes fritid är hon med sina kompisar och hennes pojkvän. Hennes pojkvän heter Anton Lundgren och är jätte knäpp men super snäll!
Vet inte riktigt vad hon vill att vi skriver mer men hon är ialla fall en super söt tjej och en jätte bra kompis!♥

RSS 2.0